Eftersom jag köpte ny skärm i de svängarna började jag först fundera på vilken typ av ljuskälla de använde sig av i dem. Om det var något som genererade ultraviolett ljus eller liknande.
I samband med att våra barn kom till världen hade jag precis samma tanke om trådlöst kunde vara skadligt för foster med mera. Och med tanke på att trådlösa routrar kör rätt ofta fullt ös med mera, tog jag det säkra för det osäkra och stängde av trådlösa funktionen.
Och det var i den vevan som problemen med torr i ansiktet, flagade osv. gick över. Men det kom jag inte fram till förrän några månader senare då jag hade slagit på funktionen igen och setat framför den lite mera frekvent.
Jag har gjort test period med detta och efter en halv vecka framför routern med trådlöst påslaget återkommer problemet. Och när trådlösa är avslaget avtar problemen.
Jag vet inte vad ni tänker, men att sitta 1-2 meter (kanske 3-4 meter också?) från sin trådlösa accesspunkt verkar verkligen inte så värst bra enligt min erfarenhet. 

 PenguinCore

2007-10-05 

Källa: http://www.idg.se/2.1085/1.124036?articleRenderMode=listpostings#a19.282779

Copyright © 2015. Balanspunkten. All Rights Reserved.