Elöverkänsligheten ökar 

Många frågar sig finns elöverkänslighet eller är det ett påhitt? Givetvis finns elöverkänslighet och det ökar för varje dag som går samt att drabbade blir yngre och yngre.

Dagens ungdomar vet ej de konsekvenser som väntar i framtiden.Vilken annan sjukdom är så påhoppad som elöverkänslighet/elallergi, det finns ingen.Förnedrade, fördrivna, utskrattade, hånade och bespottade av både media, staten, makten och vanligt folk.Alla som tvekar om detta skulle få prova på om det gick, en timma, en dag, en vecka och se hur länge den människan stod ut med den kraft av strålning/el som äter upp kroppen inifrån så man tappar total kontroll både på sig själv och alla runt omkring, man vill bara bort, bort men vart?

Då säger många att det inte är vetenskapligt bevisat, vems vetenskap? Vår vetenskap eller är det den vetenskap som passar in för mobilindustrin och deras lakejer.

Påhittet som staten har genomfört genom socialstyrelsen att elöverkänslighet inte ska finnas utan läkaren måste kalla det något annat när han/hon sjukskriver en drabbad patient är ju helt befängt. Det är ju att göra som strutsen, stoppa huvudet i sanden och säga vi vill inte att elallergi ska finnas, där är den stora skillnaden att strutsen har en hjärna som den använder.Vi har faktiskt med vanliga människor att göra som har drabbats av en elak allergi men som inte får den hjälp och det stöd de behöver!

Thomas Backteman, Arvidsjaur

Källa: http://norran.se/asikter/insandare/article106176.ece 

Copyright © 2015. Balanspunkten. All Rights Reserved.