Paddan som fick ögon

Paddan som fick ögon

2 februari, 2019 0 av TA

Jag tycker mycket om djur, men paddor har jag svårt för även fast jag lekte med dem när jag var liten. Uppfattar dom som kalla och äckliga och det är obehagligt att gå nedför trappan till källaren för ibland sitter det paddor där.

Jag fick hjälp av Ann med EFT och vi knackade på Fastän paddor är äckliga… Fastän jag inte tycker om paddor… Fastän jag tycker det är otäckt när paddorna sitter i trappan…

När vi knackat i kanske 5 minuter så hände något konstigt. Plötsligt såg jag paddor på ett nytt sätt – jag tänkte på dem som djur vilket jag nog inte gjort tidigare. När jag föreställde mig en padda för min inre syn så såg jag plötsligt att den hade fina ögon och en själ.

Jag tar fortfarande inte upp och gullar med paddorna, men jag respekterar dem som egna individer nu.

Det är fortfarande något med paddans utseende som stör mig och som kanske inte egentligen har med paddan att göra, utan med skinnet. När jag skriver detta så kommer jag plötsligt att tänka på när jag hade vattkoppor och hur äckligt det kändes att stryka med handen över blåsorna på huden.

Det skulle jag nog ta och knacka på…

Chatrin Nord

maj 2008