Sjuk/skadad av mobilsändare

Sjuk/skadad av mobilsändare

14 februari, 2019 0 av TA

Vi är två personer, 50 respektive 75 år, som tidigare varit helt friska, kärnfriska. Efter att ha varit bosatta i en villa i 35 år, köpte vi oss en nybyggd lägenhet, 13 trappor upp.

Efter ca 1,5 månad i den nya lägenheten insjuknar jag. Symtom: ständig huvudvärk, värk och stickningar i olika delar av kroppen såsom leder och rygg. Väldig yrsel och olika utslag i mun, ansikte och ögon. Otroligt kraftiga hjärtklappningar. Väldigt trött. Hela kroppen skakade och ”skrek”. Kunde knappt stå på benen.

Efter ca 3 månader får även min man liknande symtom. Näsblod varannan dag. Värk, stickningar och svullnad i armar, händer och ben. Blodblåsor i munnen och extrem trötthet.

Nuläge

Medan vi brottats med Tele2 har vi haft tillfälliga bostäder sedan två år tillbaka som gjort att vi återhämtat oss och att många symtom gått tillbaka. Min mans näsblod upphörde direkt efter flytten till tillfällig bostad. Dock kom näsblodet tillbaka då han övernattade två nätter i den mikrovågspåverkade bostaden. Till slut blev vi tvungna att flytta från vår underbara och ”mikrovågsdrabbade” lägenhet.

Orsaken till våra sjukdomssymtom

På samma nivåhöjd som vår lägenhet, på 20 meters avstånd var en GSM-sändare placerad. Den strålade rakt in i lägenheten. Strålningen var så stark att siffrorna på mikrovågsugnen flimrade.

Enligt Strålsäkerhetsmyndigheten är det ofarligt att bo med värden som ligger på 0,002 W/kvm, vilket Tele2 Sverige AB låtit mäta upp i vår lägenhet. DET ÄR DET INTE!

Vi är två levande exempel, det går alltså inte att vistas 24 timmar per dygn i en bostad med dessa höga värden.

ATT VI HAR BLIVIT SJUKA/SKADADE AV MIKROVÅGOR FRÅN EN SÄNDARE, ÄR ETT FAKTUM. Det är helt oacceptabelt att gränsvärden i Sverige ligger så högt som 10,0 W/kvm för 3G och 4,5 W/kvm för GSM.

Nu måste riksdag och regering ta sitt ansvar och skjuta till medel som behövs för oberoende forskning vad gäller människa, djur, natur gentemot elektromagnetiska fält innan det är alldeles för sent. Detta är förmodligen den största miljöboven just nu!

Väldigt många människor är redan drabbade och fler kommer vi att bli. Vi har ingenstans att ta vägen i detta trådlösa samhälle.

Lena, oktober 2007