Tvåårig knäsmärta försvann efter spontana knackningar

Tvåårig knäsmärta försvann efter spontana knackningar

2 februari, 2019 0 av TA

För ca. tre år sedan var jag ute och gick en promenad på kanske 10 minuter och fick därefter ont i höger knä. Tänkte inte så mycket på det, men värken ville inte försvinna. Efter en vecka kontaktade jag läkare och denne sade att han inget kunde göra och att jag fick leva med det under minst 6 månader.

Efter ca.1,5 år hade värken inte gått över. Normalt brukar man massera det ställe som värker och så hade jag gjort även denna gång. Det lindrade, men värken fanns kvar. Jag visste inget om EFT, men började spontant knacka mjukt på det onda och speciellt en punkt som gjorde väldigt ont – värken lindrades. Efter några upprepade knack-behandlingar, under två veckors tid, så är jag helt symtomfri och har inte haft några besvär sedan dess. Då har jag gått med mitt onda knä i drygt två år.

Jan Boljang

juni 2008